Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Lännersta / Saltsjö-Boo 1018 kvm

Modern och stilren villa i bästa skick.

Modern och attraktiv familjevilla uppförd 2011 i genomgående bästa skick på lugn återvändsgata. Socialt entréplan med öppen, rymligt planlösning mellan stort kök och vardagsrum med kamin, generös takhöjd om ca 2, 65 m i båda våningsplanen. På entréplanet finns även ett gästrum/arbetsrum/sovrum, skafferi/vinkällare samt tvättstuga. På övre planet finns familjens privata sfär med fyra av dom fem sovrummen, rymligt centralt placerat tv-rum och badrum med bastu. På fastigheten finns även ett fristående isolerat dubbelgarage om drygt 40 kvm med elport, på uppfarten finns plats att parkera upp till tre bilar. Välskött trädgård på en insynsskyddad tomt med gräsmatta, berg i dager, och plattbeklädda uteplatser. Vidare finns även ett fristående förråd samt ett spabad, båda från 2019. Byggnaden värms med en frånluftsvärmepump med återvinning, via vattenburen golvvärme. En separat kylanläggning finns centralt placerad i entréplanet för varma sommardagar.

Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för information och visning på 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Lännersta / Saltsjö-Boo

Antal rum: 7

Boarea: 195 kvm

Biarea: 35 kvm

Tomtarea: 1018 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas