Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Lännersta / Saltsjö-Boo Skogsstjärnans väg 3 195 kvm 1018 kvm

Modern och stilren villa i bästa skick.

Modern och attraktiv familjevilla uppförd 2011 i genomgående bästa skick på lugn återvändsgata. Socialt entréplan med öppen, rymligt planlösning mellan stort kök och vardagsrum med kamin, generös takhöjd om ca 2, 65 m i båda våningsplanen. På entréplanet finns även ett gästrum/arbetsrum/sovrum, skafferi/vinkällare samt tvättstuga. På övre planet finns familjens privata sfär med fyra av dom fem sovrummen, rymligt centralt placerat tv-rum och badrum med bastu. På fastigheten finns även ett fristående isolerat dubbelgarage om drygt 40 kvm med elport, på uppfarten finns plats att parkera upp till tre bilar. Välskött trädgård på en insynsskyddad tomt med gräsmatta, berg i dager, och plattbeklädda uteplatser. Vidare finns även ett fristående förråd samt ett spabad, båda från 2019. Byggnaden värms med en frånluftsvärmepump med återvinning, via vattenburen golvvärme. En separat kylanläggning finns centralt placerad i entréplanet för varma sommardagar.

Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för information och visning på 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Lännersta / Saltsjö-Boo

Adress: Skogsstjärnans väg 3

Antal rum: 7

Boarea: 195 kvm

Biarea: 35 kvm

Tomtarea: 1018 kvm

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer