Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Kungsbacka Onsala 4901 kvm

Unik insynsskyddad strandtomt med brygga i Gottskärs hamn

OBS SÅLD! Under åren 2005-2006 genomgick fastigheten en gedigen och omfattande förvandling med helt nya byggnader, varsamt uppförda i och i samma halländska skärgårdsstil som den alltid gestaltat. Det större boningshuset om 235 kvm har milsvid utsikt mot Kungsbackafjorden och dess öar, vikar och kuster. I fokus står den 1500 kvm stora gräsmattan som bl.a. inhyser boulebana, pitch- & puttingreen. Ett konstbevattningssytem täcker samtliga grönytor. Samtliga rabatter och gångar är klädda med kantsten i granit. Vid strandgränsen ligger sjöboden med en rymlig 75 kvm stor altan. Den inkluderar även en mindre ved-bastu samt verktygsbod. Den privata bryggan leder ut till båtplats/er med ett djupgående på 1,2 m.

Hela fastigheten ligger i ett öppet söderläge där man upplever såväl soluppgång som solnedgång.

OBS SÅLD!

LÄS MER
FAKTA

Område: Onsala

Antal rum: 8

Boarea: 343 kvm

Biarea: 165 kvm

Tomtarea: 4901 kvm

Jonas Johansson

Jonas Johansson

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Johansson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer