Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjö-Duvnäs 2261 kvm

Magnifik villa om 456 kvm uppförd 1914 i bästa skick med utsikt över Skurusundet

Välkommen till en magnifik villa om 456 kvm uppförd 1914 med ett utsökt läge på en av Saltsjö-Duvnäs mest attraktiva adresser - Strandpromenaden, med utsikt över Skurusundets södra vattenspegel. Den anlagda tomten omfattar hela 2.261 kvm och sluttar ner mot vattnet. Här finns påkostade stensättningar, järnsmidesstaket, planteringar och häckar samt uteplatser med enastående vy över vattnet. Villan har en klassisk disposition med representativt och socialt entréplan genom matsal, vardagsrum och bibliotek i fil. Därutöver en välkomnande entréhall, stort kök med matplats, gäst wc mm. De två övre planen är privata och inrymmer bland annat fem sovrum, två badrum, dressing room, klädvårdsrum. Vidare erbjuder fastigheten en egen lägenhet med kök och badrum i souterrängplan. Tempererad vinkällare, ytterligare utrymmen för exempelvis gästrum, gaming room etc. På fastigheten finns ett fristående kallförråd om ca 10-15 kvm och enligt detaljplanen får ett modernt fristående garage om 40 kvm uppföras om du tar ned förrådet.

Som boende i Saltsjö-Duvnäs är chansen överhängande att du är intresserad av det marina livet med båtar och Stockholms vackra skärgård, ca 125 meter från fastigheten ligger Saltsjö-Duvnäs Marina, och på bryggan närmast huset har nuvarande ägare en båtplats som kan överlåtas med en hyra om ca 5000 kr/år.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för privata visningar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjö-Duvnäs

Antal rum: 10

Boarea: 430 kvm

Biarea: 26 kvm

Tomtarea: 2261 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas