Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Strandpromenaden 87 Saltsjö-Duvnäs 2261 kvm

Magnifik villa om 456 kvm uppförd 1914 i bästa skick med utsikt över Skurusundet

Välkommen till en magnifik villa om 456 kvm uppförd 1914 med ett utsökt läge på en av Saltsjö-Duvnäs mest attraktiva adresser - Strandpromenaden, med utsikt över Skurusundets södra vattenspegel. Den anlagda tomten omfattar hela 2.261 kvm och sluttar ner mot vattnet. Här finns påkostade stensättningar, järnsmidesstaket, planteringar och häckar samt uteplatser med enastående vy över vattnet. Villan har en klassisk disposition med representativt och socialt entréplan genom matsal, vardagsrum och bibliotek i fil. Därutöver en välkomnande entréhall, stort kök med matplats, gäst wc mm. De två övre planen är privata och inrymmer bland annat fem sovrum, två badrum, dressing room, klädvårdsrum. Vidare erbjuder fastigheten en egen lägenhet med kök och badrum i souterrängplan. Tempererad vinkällare, ytterligare utrymmen för exempelvis gästrum, gaming room etc. På fastigheten finns ett fristående kallförråd om ca 10-15 kvm och enligt detaljplanen får ett modernt fristående garage om 40 kvm uppföras om du tar ned förrådet.

Som boende i Saltsjö-Duvnäs är chansen överhängande att du är intresserad av det marina livet med båtar och Stockholms vackra skärgård, ca 125 meter från fastigheten ligger Saltsjö-Duvnäs Marina, och på bryggan närmast huset har nuvarande ägare en båtplats som kan överlåtas med en hyra om ca 5000 kr/år.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för privata visningar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjö-Duvnäs

Adress: Strandpromenaden 87

Antal rum: 10

Boarea: 430 kvm

Biarea: 26 kvm

Tomtarea: 2261 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer