Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Helsingborg Drottninggatan 147 Strandvägen Pålsjöbaden 202 kvm

Med sagolikt vackert läge utmed havet och Öresund

Det tidstypiska flerfamiljshuset från 1959 utmed Öresund och med underbar utsikt över kallbadhuset har fått nytt liv. På översta våningen, med terrasser i tre väderstreck, finner vi denna oslipade diamant. Bostadsrättsföreningen har tagit tag i renoveringarna och låtit professionella hantverkare hjälpa till med det yttre, enligt en upprättad underhållsplan.
Att nå terrasserna och balustradbalkongerna via de tre utgångarna och kunna njuta av utsikt, folkliv och Pålsjöbaden med sin karaktäristiska brygga är ett privilegium. Det är oerhört sällan vi finner dessa våningar till salu. Men nu finns möjligheten att sätta tänderna i ett projekt där du har alla möjligheter påverka slutresultatet. En våning med absolut bästa läge och där restaureringsbehov föreligger.
Våningen är tack vare de många fönstren ljus och tilltalande på många sätt. Vi finner ett sagolikt och generöst sällskapsrum med utgång till balustradbalkongen som vetter mot havet. Sällskapsrummet är en produkt av det funktionella och sociala 1950-talet. Den öppnaspisen är en magnifik pjäs som hjälper till att skapa ytterligare ett rum i rummet. En naturlig matplats eller en skön avkopplande bibliotekshörna - valet är ditt!
Två stora sovrum varav det största har egen toalett med handfat och separat badrum, med utgång till balkong i västerläge. Det finns ytterligare en toalett i form av ett gästtoalett med intilliggande kapprum. Hallen med sina takkupoler och ljusinsläpp ger en underbar prägel till bostaden.
Köket är bostadens hjärta. Här finns plats att samlas, att umgås och avnjuta vardagens första måltid. Utgång till balkong i österläge ger en skön stund i "rätt" läge under morgontimmarna.

Välkommen till en bostad med ett unikt läge och med en utsikt som sällan överträffas!

LÄS MER
FAKTA

Område: Strandvägen Pålsjöbaden

Adress: Drottninggatan 147

Antal rum: 4

Boarea: 202 kvm

Våningsplan: 3

Jörgen Göransson

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer