Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Tyresö Strand 1506 kvm

Extraordinär villa privat belägen på Tyresö Strand om 376 kvm

Med ett privat läge längst in på Hallonbacken, med vidunderlig utsikt över Erstaviken öppnar smidesgrindarna upp sig för ägarna till denna fastighet att till fullo njuta av sitt boende.

Byggnaden uppfördes 2009 och har löpande förfinats och utvecklats till att idag vara i ett utmärkt skick med elegant utförande. Den nybyggda poolen med tillhörande pooldäck gör fastigheten komplett för ett långt och bekymmersfritt ägande.

Vi erbjuds totalt 376 kvadratmeter av genomtänkt arkitektur med spännande halvplan, generös rymd och öppen planlösning i perfekt harmoni. Stora ljusa sociala utrymmen genom inbjudande kök med all efterfrågad utrustning i smakfullt utförande och nedsänkt vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot Erstaviken. Imponerande öppen spis och utgång till altan/terrass. Här erbjuds även arbetsrum, dressingroom, biljardrum och övriga kvalitativa utrymmen såsom relax med bastu, flertal badrum, klädvårdsrum, teknikrum osv samt ett stort dubbelgarage i soutterängplanet för tre bilar alternativt som idag dvs två bilar och ett gym. Vidare erbjuder byggnaden fyra sovrum varav master bedroom är placerat på eget våningsplan med badrum en suite.

Ett flertal stora uteplatser runt byggnaden samt såklart poolen, spabad med eltak och isolerat förråd om ca 8 kvm (kan konverteras till gästhus). Sommarmiddagarna avnjuts i eftermiddags/kvällssol på uteplatsen med havsutsikt fram till solnedgång.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Tyresö Strand

Antal rum: 7

Boarea: 194 kvm

Biarea: 182 kvm

Tomtarea: 1506 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas