Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Kyrkogårdsvägen 21
ALLA BILDER
Nacka Saltsjöbaden - Skogsö Kyrkogårdsvägen 21 260 kvm 35 000 000 KR

Drömboende anno 1880 på generös sjötomt med flera byggnader

Unik sjötomt med gårdsliknande boende med charmig huvudbyggnad, anno 1880, med snickarglädje och sagolik glasveranda mot vattnet. Utöver huvudbyggnaden inrymmer den grönskande trädgårdstomten om 3819 kvm flera byggnader med gamla anor. Äldst är den röda timmerstugan, en gång gamla Stäkets krog där svenska soldater en gång förskansade sig under ”Slaget vid Stäket” 1719 mot ryssarna. I dag tjänar den charmiga och renoverade krogen som gästhus om ca 90 kvm.

De nuvarande ägarna har pietetsfullt renoverat fastigheten samtidigt som den gamla charmen har bevarats med t.ex kakelugn i hallen, kalkstensplattor framför spisen i köket och handblåsta fönster. Den tidigare öppna verandan har byggts in och blivit till ett mycket vackert, ljust och generöst allrum. Under verandan inreddes samtidigt en ny källare med bastu och tvättstuga.

Trädgården är kärleksfullt anlagd med grusgångar och lång strandlinje samt vackra storslagna ekar, kastanjer och pilar. För den odlingsintresserade finns en härlig köksträdgård och dignande fruktträd.

LÄS MER

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Skogsö

Adress: Kyrkogårdsvägen 21

Antal rum: 6

Boarea: 260 kvm

Biarea: 49 kvm

Tomtarea: 3819 kvm

Pris/bud: 35 000 000 KR

Planritningar
Planritningar

Saltsjöbaden - Skogsö

Saltsjöbaden har ett unikt havsnära läge i Stockholms innerskärgård. Härifrån kan du enkelt ta dig in till Stockholms innerstad med både bil och tåg på under 30 minuter. Området är känt för sina vackra arkitektritade villor och vackra naturområden som bjuder in till ett aktivt liv.

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer