Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Nacka 2246 kvm


Sjötomt med fritt söderläge - pool - egen brygga. Visning den 25/6.
Välkomnande hall med plats för avhängning. Kök med köksö och vardagsrum i öppen planlösning. Här har du strålande sjöutsikt genom dom stora fönsterpartierna som ger ljus och rymd och som under sommaren kan skjutas isär så ute med möblerade terrassen med lounge grupp, matbord och pool flyter ihop med inne. På detta plan även ett gäst wc, flera bra förrådsutrymmen samt ett dubbelgarage som idag används som gym. En trappa upp finns fyra sovrum. Det stora sovrummet med stort fönsterparti med fransk balkong ut mot Skurusundet har eget badrum och en stor klädkammare. Från badrummet är det utgång till balkong som går längs hela långväggen. Härlig tomt med en separat byggnad med två sovrum, terrass med poolanläggning, plana gräsytor. Fantastiska stensättningar i svensk granit ramar in hela fastigheten. Nere vid vattnet finns brygga med plats för tre segelbåtar. Samtliga ytterväggar är i betong med ytskikt i trä. Bjälklaget är i betong. Uppvärmning genom vattenburen golvvärme. Även poolen värms upp med bergvärme. Sammantaget är det här en fastighet med ett mycket bra soligt sydläge i slutet på återvändsgata i populära lugna kvarter med närhet till skolor och kommunikationer. Huset har genomgående hög standard.

LÄS MER
FAKTA

Område: Nacka

Boarea: 230 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 2246 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas