Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Rösunda 1954 kvm

Vacker sekelskiftesvilla belägen med ett högt, insynsskyddat, lugnt och privat läge omgiven av vitputsad mur. Villa Eka byggdes 1909 i tidstypisk stil. Ett representativt boende med bevarade detaljer och magnifik takhöjd i hall, salong och matsal. Vacker lätt kuperad tomt med flera uteplatser.
Välkomnande hall med golv i kalksten. Gäst wc. Vacker representativ matsal med öppen spis och platsbyggd alkov med bänk framför. I anslutning till matsalen en salong och en ljus veranda med plats för sittgrupp. Vät tilltaget bibliotek med platsbyggda bokhyllor. Arbetsrum/gästrum med platsbyggda bokhyllor och förvaring av sängar i vackert målade sängskåp. TV-rum med kakelugn. Sovrum med platsbyggda garderober. Kök med dubbel kyl & frys, generösa arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Serveringsgång med tidstypisk förvaring, tvättstuga med fönster samt en separat grov entré. Genomgående vackra golv.
Övervåningen har en hall med vackert handmålat fönster och platsbyggd förvaring. Tre sovrum och två badrum. Master bedroom har klädkammare, kakelugn och utgång till balkong med strålande utsikt.
Källaren har ytterligare en grovingång, bastu, dusch, separat wc, gillestuga, teknikrum och vinkällare. I källaren finns golvvärme samt gott om förvaring.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Isaac Grunewalds väg 5

Antal rum: 10

Boarea: 298 kvm

Biarea: 44 kvm

Tomtarea: 1954 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer