Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Järfälla Ängsjövägen 115 Stäket 10437 kvm

Enastående fastighet med sjötomt i Mälaren

Endast 30 km från Stockholm finner vi denna lantligt belägna fastighet med sjötomt i Mälaren. Fastigheten passar både som permanentboende eller som weekend/sommarhus.

Huvudbyggnaden om totalt ca 550 kvm med genomgående hög teknisk standard. Byggnaden innehåller generösa sociala ytor i öppen planlösning med högt i tak & eldstad samt bla. gästrum, spa och stor bastu med Mälarutsikt på entréplanet. Privat övervåning med vardagsrum/allrum samt tre sovrum varav master bedroom med badrum en suite och utgång till balkong. Källarplanet innefattar garage (elportar) för tre bilar och gott om plats för exempelvis gym, förvaring, biorum etc.

Invid brygganläggningen finns en mindre byggnad för exempelvis båtutrustning/dynor/fiskeutrustning.

Gästhus om 69 kvm som ursprungligen är uppfört 1946 renoverades 1994 samt 2004. För den som behöver mer ytor när familj och vänner hälsar på går den att återigen inreda till bostad.

Huvudbyggnaden håller en hög tekniskt standard genom bergvärmeanläggning med två borrhål om drygt 200 meter. Genomgående vattenburen golvvärme. FTX-ventilation och separat luftkonditionering av övre plan. Mekaniska jalusi-gardiner. Kylrum i anslutning till kök. Öppen fiber 100/100 med wifi ända ut på bryggan. Eget avlopp med djupborrad brunn samt trekammarbrunn med infiltration. (Kommunalt v/a dras fram enligt kommunens uppgift till augusti 2020). Man har dragit in 35 Ampere i fastigheten och vid strömavbrott finns ett fristående dieselaggregat som försörjer hela fastigheten.

Fastigheterna är idag avstyckade i två enheter, för den som i framtiden vill förädla/utveckla vidare.

För privata visningar vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin

LÄS MER
FAKTA

Område: Stäket

Adress: Ängsjövägen 115

Antal rum: 7

Boarea: 409 kvm

Biarea: 210 kvm

Tomtarea: 10437 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer