Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka 10350 kvm

Gustavsviks Gård anno 1863

Gustavsviks Gård är en lantlig idyll belägen ett stenkast från Baggensfjärdens vatten, endast 18 kilometer från Stureplan. Här möts man av en ogenerad parkliknande tomt om 10 350 kvm med högresta ekar och en gårdsplan som omgärdas av huvudbyggnadens storslagna entrésida och de två flygelbyggnaderna. Huvudbyggnaden är uppförd 1863 i en slottsliknande romantisk stil och bevarar flertalet detaljer från 1800-talets slut. Dagens flygelbyggnader tillkom på 1940-talet och inrymmer idag två boenden om ca 90 kvm vardera samt ett dubbelgarage. Huvudbyggnadens två bondeplan omfattar en boyta om ca 460 kvm. Vindsplanet, i dag i huvudsak oinrett, har även det använts för boende med ytterligare ca 195 kvm boarea. Ett sällsynt tillfälle att förvärva en ogenerad gård i vackert skick med närhet till Stockholm city.

LÄS MER
FAKTA

Antal rum: 10

Boarea: 887 kvm

Biarea: 180 kvm

Tomtarea: 10350 kvm

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare
Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas