Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Beatelundsvägen 21 7030 kvm

Sjötomt i sydväst med generös brygga och sjöstuga

Lugnt och privat belägen villa om 233 kvm på sjötomt med härlig sjöutsikt. Huset är ombyggt 2003 i gammal stil och är högt beläget med stora uteterrasser i sydväst. Huset rymmer trevliga sällskapsytor med dubbel takhöjd och öppen spis. Upp till 4 sovrum och två badrum. Mycket vacker tomt med lång strandlinje, gräsytor, grusade gångar, tallar och högresta ekar. Nere vid vattnet finns en trevlig byggnation med brygga, sjöstuga och generöst trädäck. Flytbryggan i betong är gediget byggd med segelbåtsjud. Sjöstugan om ca 37 kvm erbjuder pentry, bastu och två rum. Garage för två bilar. Den välskötta tomten om ca 7 000 kvm har ett lugnt läge i skärgårdsmiljö endast ca 25 minuter från City. Snabbt tillträde är möjligt.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Beatelundsvägen 21

Antal rum: 6

Boarea: 160 kvm

Biarea: 73 kvm

Tomtarea: 7030 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer