Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Ekdungevägen 31 845 kvm

Arkitektritad och väldisponerad familjevilla

Arkitektritad och väldisponerad familjevilla attraktivt belägen i populära och natursköna Skuru. Med varierande arkitektur och stora glaspartier från golv till tak samt terrass i nästan 360 grader skapas här ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär vilket bidrar till en modern men samtidigt klassisk och elegant villa av hög klass och kvalitet. Huset erbjuder generösa sällskapsytor, ljust kök i öppen planlösning, två helkaklade badrum, upp till fem rogivande sovrum samt ett allrum med öppen spis och utgång till den grönskande trädgården. Tomtens baksida kännetecknas av vacker naturtomt och spatiösa trädäck som sammanbinder ytorna som omgärdar huset med umgängesytorna på övre planet samt sovrummen på entréplanet.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Ekdungevägen 31

Boarea: 165 kvm

Tomtarea: 845 kvm

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer