Beskrivning Bilder Karta
Nacka 845 kvm

Arkitektritad och väldisponerad familjevilla

Arkitektritad och väldisponerad familjevilla attraktivt belägen i populära och natursköna Skuru. Med varierande arkitektur och stora glaspartier från golv till tak samt terrass i nästan 360 grader skapas här ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär vilket bidrar till en modern men samtidigt klassisk och elegant villa av hög klass och kvalitet. Huset erbjuder generösa sällskapsytor, ljust kök i öppen planlösning, två helkaklade badrum, upp till fem rogivande sovrum samt ett allrum med öppen spis och utgång till den grönskande trädgården. Tomtens baksida kännetecknas av vacker naturtomt och spatiösa trädäck som sammanbinder ytorna som omgärdar huset med umgängesytorna på övre planet samt sovrummen på entréplanet.

LÄS MER
FAKTA

Boarea: 165 kvm

Tomtarea: 845 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas