Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Älgö 3000 kvm

Sjötomt med skyddat soligt läge, bra brygganläggning, sandstrand och gästhus - SÅLD!

Med enastående utsikt över Erstaviken och Gåsö ligger den här fina södervända fastigheten. Tomten som är terrasserad ner mot sjön erbjuder fruktträd, jordgubbsland, hallon, krusbär och svartvinbär. Flera fina uteplatser i olika väderstreck. I trädgården finns en pergola, växthus, förråd och en vedeldad bastu nere vid bryggan. Vid stranden ligger ett gästhus med trinett och wc. Stor brygga med segelbåtsdjup. Parkering för 4 bilar samt ett kallgarage för en bil. Huvudbyggnad med hall, klädkammare samt badrum. Kök matrum i öppen planlösning. I köket finns bland annat en fungerade vedspis och utgångar till en terrass och en balkong som ligger i olika väderstreck för både morgon och kvällssol. Vidare på detta plan ett vardagsrum med öppen spis (kassett) samt ett arbetsrum/sovrum. På övre plan finns två sovrum en klädkammare samt ett badrum.
Hela fastigheten inhägnad för hund och/eller barn. Visning den 3/11 - vänligen kontakta mäklaren för visningstid och anmälan!

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Älgö

Antal rum: 5

Boarea: 160 kvm

Tomtarea: 3000 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas