Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Lännersta / Saltsjö-Boo 3590 kvm

Privat fastighet i toppskick med högt solig läge med utsikt över Baggensstäket.

Privat fastighet med högt soligt läge och utsikt över Baggensstäket. Här finns ett välordnat hem i toppskick om totalt 380 kvm. Kronan på verket är ett socialt penthouse högst upp innehållande rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning samt 360 graders omgivande terrasser. Härligt insynsskyddat pool-område med plats för loungemöbler, pool och spabad. Fastigheten innefattar även gästhus, garage med carport och flertalet parkeringsplatser. Fem sovrum varav ett fantastiskt master bedroom en suite med utgång till terrass. Villan innefattar även biorum, spa, bastu, vinkällare & eldstad. Hela fastigheten andas kvalitet med höga ambitioner gällande komfort och materialval - ett fantastiskt hem att trivas i.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lännersta / Saltsjö-Boo

Antal rum: 7

Boarea: 338 kvm

Biarea: 42 kvm

Tomtarea: 3590 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas