Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Värmdö - Herrviksnäs 6050 kvm

Sjötomt med högt fritt läge - pool - egen brygga med bastu - SÅLD!

Välkomnande entré där man möts av en ljus hall med öppen spis, som vetter mot både hall och vardagsrum. Hallen öppnar upp mot kök med köksö och vardagsrum i öppen planlösning. Här slås man av dom stora fönsterpartierna som ger ljus och rymd. Vidare finns ett rum, glasrummet, omgärdat av fönsterytor från golv till tak. På detta plan även ett gäst wc med dusch. En trappa upp finns två badrum och tre sovrum i fil alla med utgång till balkong. Det stora hörnsovrummet har eget badrum och en stor klädkammare som skulle kunna göras om till ytterligare ett sovrum om behov finns. På det nedre planet finns ett stort allrum, gym, bastu med dubbeldusch, tvättstuga, teknikrum, wc samt utgång till terrass. Separat garagebyggnad för två bilar. Stor härlig tomt med poolanläggning och plana gräsytor. Nere vid vattnet en väl tilltagen brygga med segelbåtsdjup. På bryggan en byggnad med bastu och ett relaxrum. Invid bryggan klipphällar och en liten sandstrand. Sammantaget är det här en representativ fastighet med ett lugnt fridfullt läge. Huset ligger högt fritt och insynsskyddat och har genomgående hög standard.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö - Herrviksnäs

Antal rum: 8

Boarea: 330 kvm

Biarea: 60 kvm

Tomtarea: 6050 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas