Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Adolf Fredriks Kyrkogata 5 Norrmalm 180 kvm

Takvåning med terrass och utsikt i fyra väderstreck

Utsökt vindsvåning om 203 kvm golvyta belägen mitt i Stockholm med en av Stockholms mest spektakulära utsikter över stadens horisont i fyra väderstreck. Den insynsskyddade takterrassen om ca 20 kvm erbjuder en vacker utsikt över takåsarna bort mot Stockholms stadshus.

Flexibel planlösning med umgängesdel på entréplan med bibliotek och matsal i fil öppet mot köket med stor köksö samt badrum med spa. Övre etage utgörs av familjedelen med vardagsrum med eldstad, två sovrum och badrum. Stora glasskjutpartier mot stora terrasseni söder och flera takfönster ger våningen ett härligt ljusflöde. Totalt finns fyra sovrum plus en gästkammare. Bygglov för en ytterligare balkong går att förnya.

Våningen är bekvämt belägen vid Adolf Fredriks Kyrka med närhet till Stockholms restauranger och shopping. Mycket bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett rymligt källarförråd. Internetanslutning med upp till 1000 Mbit som ingår i avgiften. Stabil förening med en välskött fastighet och med en mycket god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Norrmalm

Adress: Adolf Fredriks Kyrkogata 5

Antal rum: 6

Boarea: 180 kvm

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer