Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Vellinge Ljunghusen Södra Klockvägen 2 204 kvm 2801 kvm

En sommardröm i vackra och genuina Ljunghusen

1912 uppfördes bostadsbyggnaden av grosshandlare Edvin Thomée. Man lät uppföra en sommardröm där man tog till vara på känslan av det vackra skånska, det genuint tilltalande och framförallt det familjära med generösa sällskapsytor och flera sov. Redan 1928 förvärvade nuvarande släkt fastigheten och dess karaktär har förändrats genom åren men 2014 gjorde nuvarande ägare en omsorgsfull restaurering och såg till att den så vackra gamla träfasaden åter fick synas.

Bostadsbyggnaden och fastigheten har ett unikt och bra läge med endast ett par minuters promenad till salta bad. Genom drönarbilder ser vi hur nära fastigheten är havet och som med dess balkonger, uteplatser, punchveranda, och den härliga naturtomten med sina lummiga tallomgivningar erbjuder ett sällsynt och perfekt läge!
Låt bilderna inspirera dig och, om ni vill, kan vi dela med oss av hur nuvarande ägares tankar och ritningar på hur en ombyggnad kan komma att se ut. Självklart kan även nybyggnation göras med Ljunghusens generösa detaljplan.

I överlåtelsen ingår också en av de populära och åtråvärda badhytterna. Vänligen kontakta oss för mer information.

Hjärtligt välkommen!

LÄS MER

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Ljunghusen

Adress: Södra Klockvägen 2

Antal rum: 7

Boarea: 204 kvm

Biarea: 13 kvm

Tomtarea: 2801 kvm

Jörgen Göransson

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Bilder

Underbart vacker sommardröm i Ljunghusen

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer