Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Älgö 1603 kvm

Modern välplanerad villa med sjönära läge på Älgö.

Välkommen till denna moderna villa med sjönära läge på återvändsgata. Huset har genomgående hög standard med fina materialval och en bra disposition. Fastigheten har ett soligt sjönära med läge med utsikt över Alfredsroviken och Ingaröfjärden. Entréplan med hall, gäst wc och en öppen sällskapsdel med öppen spis och stora panoramafönster som ger en härlig sjökontakt. Välutrustat kök i öppen planlösning med utgång till uteplats i soligt läge, här finns utekök, grill, matplats o sittgrupp. Vidare på detta plan ett sovrum en suite med stora fönsterpartier mot vattnet och morgonsol, badrum med badkar separat dusch, dubbelhandfat, wc, i anslutning en stor klädkammare. En trappa upp finns terrass med strålande utsikt och sol från morgon till kväll.
Nedre plan med groventré, allrum med stora fönsterpartier, två sovrum invid ett badrum med dusch och wc plus ett större sovrum en suite, badrum med badkar, separat dusch och wc. Begvärmepump med vattenburen golvvärme i hela huset, fiber finns.
Bra tomt med plana gräsytor, fruktträd, vedeldad bastu och flera fina soliga uteplatser. I anslutning till tomten finns allmän brygga med båtplats och bad med sandstrand och klippor. Ett livsstilsboende med bästa läge på Älgö som passar både som året runt boende alternativt som ett exklusivt weekend ställe endast 35 min från stan.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Älgö

Adress: Wiströmsvägen 6

Antal rum: 7

Boarea: 227 kvm

Biarea: 25 kvm

Tomtarea: 1603 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer