Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Björngårdsgatan 14C Södermalm 202 kvm

Unik sällskapsvåning med äkta townhousekänsla

Unik sällskapsvåning med äkta townhousekänsla i genomgående toppskick och egen, härlig uteplats. Belägen i en fastighet med anor från 1600-talet på en av Södermalms mest attraktiva adresser vid Mariatorget. Här erbjuds modern design och exklusiva materialval i tidigare anrik industrifastighet. Här har arkitekten skapat en trevlig och öppen planlösning och tillfört moderna inslag i en tidigare industriell byggnad anno 1885.

Våningen bjuder på stora sällskapsytor, exklusivt renoverat kök och tre rogivande sovrum, samt tre helkaklade badrum varav master bedroom med badrum en suite. Våningen, som präglas av flödande ljus, andas elegans och harmoni med dess exklusiva utförande och väldisponerade utformning. Vidare finner du dubbla altandörrar till den egna terrassen som ligger mot den vackert arkitektritade gården med orangeri, stensättningar och till våren blommande körsbärsträd. Bostaden ligger som i en undangömd oas, men inom gångavstånd finns alla nöjen och bekvämligheter man kan önska sig av Söders puls.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 6

Boarea: 202 kvm

Våningsplan: 1

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer