Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Södermalm 202 kvm

Unik sällskapsvåning med äkta townhousekänsla

Unik sällskapsvåning med äkta townhousekänsla i genomgående toppskick och egen, härlig uteplats. Belägen i en fastighet med anor från 1600-talet på en av Södermalms mest attraktiva adresser vid Mariatorget. Här erbjuds modern design och exklusiva materialval i tidigare anrik industrifastighet. Här har arkitekten skapat en trevlig och öppen planlösning och tillfört moderna inslag i en tidigare industriell byggnad anno 1885.

Våningen bjuder på stora sällskapsytor, exklusivt renoverat kök och tre rogivande sovrum, samt tre helkaklade badrum varav master bedroom med badrum en suite. Våningen, som präglas av flödande ljus, andas elegans och harmoni med dess exklusiva utförande och väldisponerade utformning. Vidare finner du dubbla altandörrar till den egna terrassen som ligger mot den vackert arkitektritade gården med orangeri, stensättningar och till våren blommande körsbärsträd. Bostaden ligger som i en undangömd oas, men inom gångavstånd finns alla nöjen och bekvämligheter man kan önska sig av Söders puls.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 6

Boarea: 202 kvm

Våningsplan: 1

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas