Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Ropuddsvägen 8 Saltsjöbaden - Älgö 1406 kvm

Med ett fantastiskt läge i lugna Alfredsroviken ligger den här fina sjötomten. Högt fritt läge ger en strålande utsikt ut över Alfredroviken och vidare ut mot Ingaröfjärden. Huset omfattar idag sex rum och kök med möjlighet till en ny disposition som ger fler rum om så önskas. Entréplan med med stora sociala ytor för umgänge med familj och vänner. Här slås man av den fina utsikten och sjökontakten genom stora panoramafönster. På detta plan även ett sovrum med stort badrum med wc. Nedre plan med ett allrum, en spa avdelning med bastu och en mosaikklädd pool. Ytterligare på nedre plan ett stort sovrum och badrum samt flera utrymmen såsom tvättstuga och förvaring. Garage med direkt ingång till kök. Terrasserad tomt med stor brygganläggning . Invid bryggan ett gästhus med trinett, dusch och wc.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Älgö

Adress: Ropuddsvägen 8

Boarea: 239 kvm

Biarea: 80 kvm

Tomtarea: 1406 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer