Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Rösunda 2060 kvm

Klassiskt sekelskifte i mycket gott skick med pool i Rösunda - SÅLD!

Representativt stenhus med stora social ytor ritat av Carl Westman 1905. Villan har den klassiska dispositionen där tidsenliga attribut är väl bevarade. Vacker trädgård med plana gräsytor, fruktträd, bärbuskar, flera fina uteplatser samt en del som är naturtomt. Villan omfattar idag 12 rum med möjlighet till åtta sovrum, tre badrum, stora social ytor, vinkällare, bastu/spa samt dubbel garage. Här finns flera öppna spisar, kakelugn, kamin, vackra golv och snickerier. Härligt poolområde med utedusch omgärdat av en stenlagd terrass med plats för solstolar och matbord. Fastigheten har ett lugnt bra läge i populära Rösunda på södervänd tomt. Ett bra kontinuerligt underhåll av nuvarande ägare gör att huset genomgående är i gott skick. Huset har bergvärme och är nyligen besiktigat och uppmätt till en yta av 496 kvm boyta och 92 kvm biyta fördelat över fyra plan. Vänligen kontakta mäklaren för visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Antal rum: 12

Boarea: 496 kvm

Biarea: 92 kvm

Tomtarea: 2060 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas