Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Fredrikshovsgatan 2 Östermalm 157 kvm

Vacker sekelskiftesvåning med utblick mot Strandvägen och Djurgården

Representativ sekelskiftesvåningen belägen på en av Östermalms mest attraktiva adresser ett stenkast från Strandvägen och Djurgårdsbron. Här välkomnas man av tidstypiska och välbevarade detaljer så som vacker stuckatur, speglade pardörrar, generös takhöjd, öppen spis samt burspråk med utsikt över Narvavägens grönskande allé. Våningen bjuder på stora sällskapsytor, exklusivt renoverat kök, tre rogivande sovrum varav master bedroom med badrum en suite. Våningen präglas av flödande ljus och rymd tack vare flertalet stora fönster och sitt burspråk. Mycket eftertraktat läge med närhet till Fredrikshovs Slottsskola, Djurgårdens vackra promenadstråk, restauranger och bagerier, kaféer på Strandvägskajen och goda kommunikationer med såväl charmig spårvagn, buss som T-bana.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Fredrikshovsgatan 2

Antal rum: 5

Boarea: 157 kvm

Våningsplan: 1.5

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer