Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Östermalm 157 kvm

Vacker sekelskiftesvåning med utblick mot Strandvägen och Djurgården

Representativ sekelskiftesvåningen belägen på en av Östermalms mest attraktiva adresser ett stenkast från Strandvägen och Djurgårdsbron. Här välkomnas man av tidstypiska och välbevarade detaljer så som vacker stuckatur, speglade pardörrar, generös takhöjd, öppen spis samt burspråk med utsikt över Narvavägens grönskande allé. Våningen bjuder på stora sällskapsytor, exklusivt renoverat kök, tre rogivande sovrum varav master bedroom med badrum en suite. Våningen präglas av flödande ljus och rymd tack vare flertalet stora fönster och sitt burspråk. Mycket eftertraktat läge med närhet till Fredrikshovs Slottsskola, Djurgårdens vackra promenadstråk, restauranger och bagerier, kaféer på Strandvägskajen och goda kommunikationer med såväl charmig spårvagn, buss som T-bana.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 5

Boarea: 157 kvm

Våningsplan: 1.5

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas