Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Sigtuna Sjöhaga 40038 kvm

Enastående fastighet med privat lantligt läge utanför Sigtuna.

Enastående fastighet med privat lantligt läge utanför Sigtuna för permanentboende eller sommarhus, med sjötomt om 40.038 kvm varav 22.881 är vatten. Huvudbyggnad om totalt ca 580 kvm med stora sociala utrymmen, inomhuspool, eldstäder, garage och ett flertal uteplatser med access från huset via stora skjutglaspartier. Fastigheten lämpar sig väl för flera familjer genom ett flertal byggnader såsom gästvilla och gästhus, med egna badrum och kök. Även sjöstugan har sovplatser samt kök, badrum och bastu. Dubbelt båtgarage, brygganläggning för flertalet båtar, förrådsbyggnad mm. Totala byggnader uppgår till ca 870 kvm. Fastigheten ligger med ett högt västläge med utsikt över vattnet Garnsviken som är en del av Mälaren. På andra sidan vattnet ligger Wenngarns slott med Sigtuna golfklubb.

Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på 070-6179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Sjöhaga

Boarea: 494 kvm

Biarea: 87 kvm

Tomtarea: 40038 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas