Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Rösunda 160 kvm

Unikt boende i lägenhet ute på Holmen med härlig vy över Baggensfjärden - SÅLD!

Med ett härligt läge ute på Holmen, omgivet av vatten, ligger denna lägenhet med egen ingång från gården. Välkomnande hall öppnar upp mot vardagsrum och kök som är i öppen planlösning med utgång till både balkong och uteplats. På detta plan finns ett sovrum och ett badrum med badkar, i badrummet finns även en tvättpelare. På nedre planet som delvis är i souterräng finns två sovrum båda med sjöutsikt samt en separat bastu med dusch och wc. Allrum med utgång till uteplats samt ett bio/läsrum. Lägenheten ligger drygt 20 m från vattnet vilket ger fin sjökontakt. Här erbjuds ett enkelt och praktiskt boende med hög livskvalité. Garageplats och möjlighet till båtplats finns att hyra separat. Lägenheten står tom och tillträde kan ske per omgående. Kontakta mäklaren för enskild visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Antal rum: 5

Boarea: 160 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas