Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Solsidan 181 kvm

Villalägenhet med utsikt över Erstaviken i nationalromantisk fastighet - SÅLD!

Villalägenhet med utsikt över Erstaviken attraktivt belägen på Solsidan. Byggnaden ritades 1920 i en nationalromantisk stil av arkitekt Erik Bülow Hübe. Lägenheten är belägen i den högra flygeln och har en tydlig townhousekaraktär med tre våningsplan plus inredd källare. Representativt sällskapsrum med öppen spis samt utgång till altan i sydvästläge med sjöutsikt. Upp till fem sovrum och tre badrum, varav master bedroom på eget våningsplan. Platsbyggt kök med matplats för 8 personer. Lägenheten har genomgående fina materialval såsom golv av gotländsk kalksten, mörkbetsade ekgolv, spröjsade glasdörrar, öppen spis och fönsternischer i kalksten. Vidare finns tidstypiska detaljer som väggpanel och platsbyggda bokhyllor. Källarplan med sovrum, egen tvättstuga samt förråd. Lägenheten disponerar en privat trädgård om ca 1600 kvm samt stort garage med inrett loft.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Antal rum: 5

Boarea: 181 kvm

Biarea: 70 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Jonas Häggbom
Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som ...

Kontakta mig
Lars Fogelklou
Reg. Fastighetsmäklare

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas