Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Vårgärdsvägen 20 A Saltsjöbaden - Solsidan 181 kvm

Villalägenhet med utsikt över Erstaviken i nationalromantisk fastighet

Villalägenhet med utsikt över Erstaviken attraktivt belägen på Solsidan. Byggnaden ritades 1920 i en nationalromantisk stil av arkitekt Erik Bülow Hübe. Lägenheten är belägen i den högra flygeln och har en tydlig townhousekaraktär med tre våningsplan plus inredd källare. Representativt sällskapsrum med öppen spis samt utgång till altan i sydvästläge med sjöutsikt. Upp till fem sovrum och tre badrum, varav master bedroom på eget våningsplan. Platsbyggt kök med matplats för 8 personer. Lägenheten har genomgående fina materialval såsom golv av gotländsk kalksten, mörkbetsade ekgolv, spröjsade glasdörrar, öppen spis och fönsternischer i kalksten. Vidare finns tidstypiska detaljer som väggpanel och platsbyggda bokhyllor. Källarplan med sovrum, egen tvättstuga samt förråd. Lägenheten disponerar en privat trädgård om ca 1600 kvm samt stort garage med inrett loft.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Vårgärdsvägen 20 A

Antal rum: 5

Boarea: 181 kvm

Biarea: 70 kvm

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer