Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Snoilskyvägen 38, 5tr Kungsholmen 169 kvm

Privat penthouse med 190 kvm takterrass

Exceptionellt boende genom ett eget penthouse med omslutande 360 graders takterrass om 190 kvm. Ta hissen med direktaccess hela vägen in i din egna bostad som innefattar hela våningsplanet. Ett nyproducerat penthouse om fyra rum och kök med 3 möjliga sovrum varav två har badrum en suite och ett även sitt egna dressingroom. Till detta boende söker vi dig med riktigt höga krav på kvalitet in i minsta detalj. Vi kan säga att hela våningsplanet är platsbyggt för att rymma en kvalitativ tillvaro på västra Kungsholmen. Den stora takterrassen är dessutom förstärkt hela vägen runt så att du skall kunna välja i vilket väderstreck just du vill ställa ditt spabad. Möblera upp med ett antal sköna uteplatser och följ solens strålar eller gå undan för skugga beroende på vad som passar dig just för dagen.

Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för privata visningar 070-617 96 20 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Snoilskyvägen 38, 5tr

Antal rum: 4

Boarea: 169 kvm

Våningsplan: 5

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer