Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Kungsholmen 169 kvm

Privat penthouse med 190 kvm takterrass

Exceptionellt boende genom ett eget penthouse med omslutande 360 graders takterrass om 190 kvm. Ta hissen med direktaccess hela vägen in i din egna bostad som innefattar hela våningsplanet. Ett nyproducerat penthouse om fyra rum och kök med 3 möjliga sovrum varav två har badrum en suite och ett även sitt egna dressingroom. Till detta boende söker vi dig med riktigt höga krav på kvalitet in i minsta detalj. Vi kan säga att hela våningsplanet är platsbyggt för att rymma en kvalitativ tillvaro på västra Kungsholmen. Den stora takterrassen är dessutom förstärkt hela vägen runt så att du skall kunna välja i vilket väderstreck just du vill ställa ditt spabad. Möblera upp med ett antal sköna uteplatser och följ solens strålar eller gå undan för skugga beroende på vad som passar dig just för dagen.

Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för privata visningar 070-617 96 20 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Antal rum: 4

Boarea: 169 kvm

Våningsplan: 5

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas