Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Storängen 1518 kvm

Ståtlig villafastighet anno 1914 med eftertraktat läge i Storängen

Ståtlig villafastighet om 491 kvm belägen på stor tomt med eftertraktat läge i Storängen endast 10 min från Stockholm. Ritad av Edvard Hubendick och uppförd 1914. Varsamt renoverat med bibehållen stil och klass till ett modernt boende med genomgående hög standard och i synnerligen gott skick. Stora ljusa sociala ytor på entréplanet såsom bla vardagsrum med öppen spis, matsal och bibliotek. På övre våningsplanet finns ett Master bedroom med badrum en suite och rymligt dressingroom. Vidare innehåller våningsplanet två sovrum, ett stort allrum samt ännu ett badrum. Vindsplanet inrymmer bla arbetsrum/sovrum med access till balkong och exempelvis gameroom med eget kök för ungdomarna. Inrett källarplan med allrum/tv-rum, tvättstuga, separat entré, gym, matkällare och förråd. På fastigheten finns även ett fristående garage om ca 22 kvm samt en förrådsbyggnad.

Vacker uppvuxen trädgårdstomt omgärdat med staket, fina plana gräsytor för lek och parkeringsmöjlighet för 3-4 bilar.

Som ägare av en äldre fastighet i Storängen blir du automatiskt andelsägare i "Tjänstemännens Egnahems förening vid Storängen M.B.P.A". Föreningen äger Ängen och Parken där tennisbana, boulebana och lekpark är belägen. Likaså äger föreningen 98% av AB Storängens Samskola som är ett dotterbolag till Egnahemsföreningen och förvaltar fastigheten på Värmdövägen 176 . Idag inrymmer byggnaden två bostäder, Montessoriförskola samt festlokal. Läs gärna mer om området och historien på storangen.se


Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin 070-617 96 20 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Storängen

Antal rum: 10

Boarea: 358 kvm

Biarea: 133 kvm

Tomtarea: 1518 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas