Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Neglingevägen 6B Saltsjöbaden 1470 kvm

Egen udde med plan fin tomt, brygganläggning, separat byggnad för bastu/relax.

Spektakulärt boende på egen udde i Neglingeviken. Huset som delvis är renoverat 2017/18 bjuder på rogivande vy över Neglingevikens vattenspegel från samtliga rum. Öppen sällskapsdel med stora fönsterpartier som ger en fin sjökontakt. Nyrenoverat kök med exklusiva materialval. Två sovrum med möjlighet till ett sovrum till samt två nyrenoverade badrum. I källaren som delvis är i soutteräng finns möjlighet till ytterligare två sovrum. Stor terrass framför huset. Plan barnvänlig tomt med stora gräsytor, strand och rejäl brygganläggning för bad och båtliv. I källarplan tort dubbelgarage med plats för tre bilar. Separat bastu/relax byggnad vid den lilla bryggan. Ett livsstilsboende med härligt solläge endast 20 minuter till city. Kontakta mäklaren för enskild visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Neglingevägen 6B

Antal rum: 7

Boarea: 201 kvm

Biarea: 97 kvm

Tomtarea: 1470 kvm

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer