Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Älgövägen 334
ALLA BILDER
Nacka Älgövägen 334 Älgö 1904 kvm 27 000 000 KR

Elegant villa på Älgös guldkust med södervänd sjötomt & utsikt över Gåsö.

Elegant villa anno 1924 på Älgös guldkust med södervänd sjötomt & utsikt över Gåsö och Älgösund. Den attraktiva tomten erbjuder stor plan gräsyta ned mot vattnet, egen sandstrand & en gedigen brygganläggning med lusthus på nocken samt boj för segelbåten. Villan erbjuder fem möjliga sovrum, rymligt vardagsrum med öppen spis intill matsal med stort burspråk och utgång till stor altan med fri utsikt över vattnet & de omgivande skären. Här finns även allrum, spa med ångbastu, tempererad vinkällare för ca 600 flaskor.

Ett enastående boende med gästhus, växthus, lusthus på bryggan, två fristående garage, automatiska grindar till den uppvärmda infarten och en härlig skärgårdskänsla där man med båt når Nämdöfjärden & havsbandet på ca 20 minuter.

LÄS MER
FAKTA

Område: Älgö

Adress: Älgövägen 334

Antal rum: 8

Boarea: 246 kvm

Biarea: 37 kvm

Tomtarea: 1904 kvm

Pris/bud: 27 000 000 KR

Planritningar
Planritningar

Älgö

Här vid Erstaviken finns Nackas bästa kustvatten. Kommunen har inventerat vattnet och bedömt dess naturvärden som höga - utifrån artrikedom, orördhet och raritet. De goda förhållandena beror på att markerna i Erstavik och på Svärdsö är nästan helt oexploaterade. Trösklar i vattnet hindrar också kväverikt vatten från andra delar av innerskärgården att tränga in.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer