Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Kungsholmen 116 kvm

Elegant och ljus våning belägen på attraktiv adress invid Riddarfjärden

Stilren och synnerligen tilltalande våning belägen i Kungsholmens populäraste kvarter invid Norr Mälarstrand, smakfullt renoverad i genomgående toppskick. Här välkomnas man av tidstypiska och välbevarade detaljer i elegant 20-talsklassicism; så som vacker takmålning i original, fina serveringsskåp, valv och djupa fönsternischer. Stilrent sällskapskök socialt integrerat med matsalen. Sällskapsrummet dekoreras av fungerande öppen spis och vackert burspråk med utsikt över Riddarfjärdens glimmande vatten. Tre rogivande sovrum och rymlig balkong mot den lugna innergården. Utanför porten når du direkt Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och på kort gångavstånd når du Kungsholmstorg, Rålambshovsparken och Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, restauranger och caféer.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Antal rum: 4.5

Boarea: 116 kvm

Våningsplan: 3

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas