Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Polhemsgatan 4 Kungsholmen 116 kvm

Elegant och ljus våning belägen på attraktiv adress invid Riddarfjärden

Stilren och synnerligen tilltalande våning belägen i Kungsholmens populäraste kvarter invid Norr Mälarstrand, smakfullt renoverad i genomgående toppskick. Här välkomnas man av tidstypiska och välbevarade detaljer i elegant 20-talsklassicism; så som vacker takmålning i original, fina serveringsskåp, valv och djupa fönsternischer. Stilrent sällskapskök socialt integrerat med matsalen. Sällskapsrummet dekoreras av fungerande öppen spis och vackert burspråk med utsikt över Riddarfjärdens glimmande vatten. Tre rogivande sovrum och rymlig balkong mot den lugna innergården. Utanför porten når du direkt Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och på kort gångavstånd når du Kungsholmstorg, Rålambshovsparken och Fridhemsplan med sitt stora utbud av butiker, restauranger och caféer.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Polhemsgatan 4

Antal rum: 4.5

Boarea: 116 kvm

Våningsplan: 3

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer