Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Grevgatan 43 Östermalm 124 kvm

Ljus 1800-tals våning med balkong, fransk balkong och kakelugnar

Attraktiv våning belägen mellan Östermalmstorg och Karlaplan och samtidig närhet till promenadstråken på Djurgården, Gärdet och Lill-Jansskogen. Genomgående mycket gott skick där alla ursprungsdetaljer återställts. Riklig stuckatur, tre kakelugnar varav två fungerar, träpaneler, pardörrar och fiskbensparkett ger den luftiga och fräscha våningen både stil och charm. Generös och ljus sällskapsdel med tre rum i fil som avslutas med stor fransk balkong i söderläge mot Strandvägen och Nybroviken. Rymligt kök med design från danska Unoform med stor balkong i fritt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Ett till tre sovrum, stort badrum och separat gästwc. Förening med god ekonomi och låg belåning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Grevgatan 43

Antal rum: 4

Boarea: 124 kvm

Våningsplan: 4

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer