Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Kungsholmsgatan 18A Kungsholmen 117 kvm

Modern och ljus sekelskifteslägenhet högst upp i huset

Stilrent och exklusivt renoverad sekelskifteslägenhet med en modern design belägen högst upp i gårdshuset. Högt i tak och stora fönster skapar en underbar rymd och atmosfär åt hela lägenheten. Här har arkitekten skapat en trevlig och öppen planlösning och tillfört moderna inslag i en annars klassisk sekelskiftesvåning med de attribut som hörde den tiden till. Det stilrena köket, med all maskinell utrusning från Smeg, är integrerat med det generösa sällskapsrummet. Hela våningen andas elegant modernism med en perfekt kombination av exklusivitet, privat läge, funktion och bekvämligheter. Med flertalet fönster i två väderstreck blir lägenheten ljus och luftig, samtidigt som det höga läget gör att du här bor helt ogenerat. Bostaden är välplanerad och byggd med hög standard på materialval, belysningsarmaturer vitvaror etc. Representativ och vacker fastighet anno 1897.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Kungsholmsgatan 18A

Antal rum: 4

Boarea: 117 kvm

Våningsplan: 2

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer