Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Kungsholmen 117 kvm

Modern och ljus sekelskifteslägenhet högst upp i huset

Stilrent och exklusivt renoverad sekelskifteslägenhet med en modern design belägen högst upp i gårdshuset. Högt i tak och stora fönster skapar en underbar rymd och atmosfär åt hela lägenheten. Här har arkitekten skapat en trevlig och öppen planlösning och tillfört moderna inslag i en annars klassisk sekelskiftesvåning med de attribut som hörde den tiden till. Det stilrena köket, med all maskinell utrusning från Smeg, är integrerat med det generösa sällskapsrummet. Hela våningen andas elegant modernism med en perfekt kombination av exklusivitet, privat läge, funktion och bekvämligheter. Med flertalet fönster i två väderstreck blir lägenheten ljus och luftig, samtidigt som det höga läget gör att du här bor helt ogenerat. Bostaden är välplanerad och byggd med hög standard på materialval, belysningsarmaturer vitvaror etc. Representativ och vacker fastighet anno 1897.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Antal rum: 4

Boarea: 117 kvm

Våningsplan: 2

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas