Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Sturegatan 29 Östermalm 121 kvm

Klassisk sekelskiftesvåning med parkläge i Villastan

På synnerligt attraktiv adress, i representativ och ståtlig fastighet anno 1887, är denna utsökta och klassiska våning belägen. Flertalet stora fönster, och vacker utsikt över parken, skapar en ljus och rymlig atmosfär. Välutrustat Tibrokök med rejäla arbetsytor och generös matplats i burspråket. Fyra sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Med högt i tak, tidstypisk stuckatur, spröjsade fönster, fiskbensmönstrad ekparkett och fungerande kakelugn finns här allt man kan önska sig av en sekelskiftesvåning. Ett stenkast bort finner du Humlegårdens grönska och Stureplans restauranger och butiker. De välbevarade fasaderna runt parken bildar idag en av Stockholms bäst bevarade 1800-talsmiljöer. Här lämnas stadens jäkt och puls lätt vid ytterdörren, och ett lugn faller på.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Sturegatan 29

Antal rum: 5

Boarea: 121 kvm

Våningsplan: 2

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer