Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Östermalm 121 kvm

Klassisk sekelskiftesvåning med parkläge i Villastan

På synnerligt attraktiv adress, i representativ och ståtlig fastighet anno 1887, är denna utsökta och klassiska våning belägen. Flertalet stora fönster, och vacker utsikt över parken, skapar en ljus och rymlig atmosfär. Välutrustat Tibrokök med rejäla arbetsytor och generös matplats i burspråket. Fyra sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Med högt i tak, tidstypisk stuckatur, spröjsade fönster, fiskbensmönstrad ekparkett och fungerande kakelugn finns här allt man kan önska sig av en sekelskiftesvåning. Ett stenkast bort finner du Humlegårdens grönska och Stureplans restauranger och butiker. De välbevarade fasaderna runt parken bildar idag en av Stockholms bäst bevarade 1800-talsmiljöer. Här lämnas stadens jäkt och puls lätt vid ytterdörren, och ett lugn faller på.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 5

Boarea: 121 kvm

Våningsplan: 2

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas