Beskrivning Bilder Karta
Nacka Saltsjöbaden 2523 kvm

Klassiskt och exklusivt drömboende med enastående sjöutsikt

Klassiskt och exklusivt drömboende anno 1905, ritat av den berömde arkitekten Charles Lindholm och uppfört i en av Saltsjöbadens mest natursköna områden. Beläget på en höjd, och omgivet av ståtliga murar, blickar huset ut över vackra Neglingeviken och dess spegelblanka vatten. Huset andas stil och harmoni med dess tidstypiska detaljer, i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med den magnifika takhöjden. Entréplan är representativt med dess spatiösa sällskapsrum, öppna spis och vackra burspråk. Bortom sällskapsrum och matsal finns ett topprenoverat kök med exklusiva materialval och en fungerande kakelugn. Från köket når man en av altanerna, där man slås av sjöutsiktens fulla prakt. Övre plan erbjuder ett smakfullt inrett master bedroom med ståtlig öppen spis och badrum en suite helt klätt i marmor. Här vaknar du upp till en vy över såväl den välvårdade trädgården i söder, som strandpromenaden och de vidsträckta vattnet alldeles nedanför. Den höga kvalitén löper som en röd tråd genom hela huset, där internationell elegans samsas med tidlöst sober design.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Antal rum: 9

Boarea: 417 kvm

Biarea: 26 kvm

Tomtarea: 2523 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas