Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden 2523 kvm

Klassiskt och exklusivt drömboende med enastående sjöutsikt

Klassiskt och exklusivt drömboende anno 1905, ritat av den berömde arkitekten Charles Lindholm och uppfört i en av Saltsjöbadens mest natursköna områden. Beläget på en höjd, och omgivet av ståtliga murar, blickar huset ut över vackra Neglingeviken och dess spegelblanka vatten. Huset andas stil och harmoni med dess tidstypiska detaljer, i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med den magnifika takhöjden. Entréplan är representativt med dess spatiösa sällskapsrum, öppna spis och vackra burspråk. Bortom sällskapsrum och matsal finns ett topprenoverat kök med exklusiva materialval och en fungerande kakelugn. Från köket når man en av altanerna, där man slås av sjöutsiktens fulla prakt. Övre plan erbjuder ett smakfullt inrett master bedroom med ståtlig öppen spis och badrum en suite helt klätt i marmor. Här vaknar du upp till en vy över såväl den välvårdade trädgården i söder, som strandpromenaden och de vidsträckta vattnet alldeles nedanför. Den höga kvalitén löper som en röd tråd genom hela huset, där internationell elegans samsas med detaljer från förra seklets början.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Antal rum: 9

Boarea: 417 kvm

Biarea: 26 kvm

Tomtarea: 2523 kvm

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer