Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nyköping Sörmland 6040 kvm

Vacker och välbelägen fastighet i mycket gott skick intill Eglasjön. Högt belägen huvudbyggnad från 1920 med fantastiska vyer i underbara omgivningar och bästa miljö. Trevliga och ljusa sällskapsytor med stora vackra fönster, lantligt kök och genomgående vackra golv, kakelugnar och öppna spisar. Fyra sovrum. Terrass i nordöst med härlig sjöutsikt. Här erbjuds även stor trädgård, brygganläggning, lusthus och dubbelgarage samt flertalet uteplatser i olika väderstreck. Fastigheten är belägen ca 11 mil sydväst om Stockholm med närhet till Skavsta flygplats och ca 1 mil från Nyköping.
Endast privata visningar. Vänligen maila för bokning av visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Antal rum: 8

Boarea: 270 kvm

Biarea: 55 kvm

Tomtarea: 6040 kvm

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas