Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Finspång Östergötland 870000 kvm

Vacker bruksherrgård från 1850 i Östergötland

Mycket välskött bruksherrgård med vackra vyer över sjöar, skog och hagar och en arrondering som totalt omfattar 87 ha mark samt ca 50 ha enskilt vatten i sjön Bönnern. Mangårdsbyggnad från 1850 som byggdes av häradshövding Carl Jonas Köhler. Trivsamt boende med sju rum och stort lantligt kök. Allt i gott skick. Klassisk planritning med mittaxel genom entréhallen och salong. Matsal i fil med salong och bibliotek. Övervåning med flera stora sovrum. Välskött gårdsplan samt stora härliga gräsmattor. Två flyglar varav den södra används som gästhus och den norra flygeln utgör förråd verkstad, hobbyutrymmen, vinkällare och vedbod. Stall med 14 boxar och belyst ridbana om 60x20 m. Vidare finns rymlig maskinhall med goda ekonomiutrymmen. Fastigheten erbjuder lövskog blandat med gran och tall samt mycket fina jaktmarker på dovhjort, vildsvin, älg och rådjur. Bra insjöfiske i sjöarna Bönnen, Yttersjön, Bleken och Gölfallegö. Ramstorp är belägen ca 35 km nordväst om Norrköping med närhet till Finspång. Endast privata visningar. Vänligen maila eller ring för bokning av visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östergötland

Antal rum: 7

Boarea: 300 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 870000 kvm

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas