Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Fornudden/Persudde 7843 kvm

Läget Läget Läget

Söker du en enastående sjötomt för att bygga ditt eget mästerverk? Vad sägs om en egen udde med 140 meter lång strandlinje och eget vatten i bästa solläge!

Byggrätten för tomten är 126 kvm i två våningar med en maximal höjd om 7,5 meter. Uthusbyggnader får uppgå till 30 kvm med nockhöjd 3 meter.

Av fastighetens 7 843 kvm är 2 940 land och 4 903 vatten.

Vill du inte bygga nytt går det fint att fortsätta bo i den befintliga villan som är i behov av en uppdatering. Villan som uppfördes 1946 och byggdes om/till 1997 har en taxerad yta om 222 kvm varav 126 kvm boyta och 96 kvm biyta. Vidare finns på fastigheten fristående garage och förrådsbyggnad samt två bryggor.

Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för mer information och privata förhandsvisningar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Fornudden/Persudde

Boarea: 123 kvm

Biarea: 96 kvm

Tomtarea: 7843 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas