Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Hallonbacken 6 Tyresö Strand 2192 kvm

Exklusiv villa med högt privat läge och vidsträckt utsikt över Erstaviken

Bilderna talar för sig själva, men vi gör ett försök att sätta ord på denna fastighet. I höjd med talltopparna ligger denna exklusiva fastighet med enastående utsikt över Erstavikens vatten. Solen har den goda smaken att gå runt huskroppen så du alltid hittar skugga på någon av uteplatserna. Vill du däremot äta middag i kvällssolen finns ett flertal altaner/terrasser att välja på. Villan på 318 kvm fördelas om 5-7 rum och kök med möjlighet till 6 sovrum. Ett fristående dubbelgarage om ca 35 kvm med elport tar väl hand om din ögonsten. Takhöjden varierar från dryga 3 meter upp till 6 meter så här finns mycket rymd. Stilsäkra eldstäder att njuta av finns på respektive våningsplan när höstmörkret sänker sig. Modernt kök med köksö och maskinpark från Gaggenau & Miele i öppen planlösning mot det formidabla vardagsrummen med glas från golv till tak och panoramautsikt över Erstaviken. På samma våningsplan finns ett minst sagt generöst Master bedroom med lyxigt privat badrum och walk-in-closet. Pricken över i får bli husets penthouse med vidunderlig utsikt, öppen spis, badrum, bastu och rymlig takterrass i västerläge - penthouset kan med fördel nyttjas som Master bedroom. På tomten som är en blandning av trädgård & natur med berg i dagen, finns även parkering för 2-3 bilar. En besiktning av byggnaden visar att vi har ett hus i mycket gott skick och vi ser fram emot att husets nya ägare får njuta länge av Hallonbacken 6.

LÄS MER
FAKTA

Område: Tyresö Strand

Adress: Hallonbacken 6

Antal rum: 7

Boarea: 289 kvm

Biarea: 29 kvm

Tomtarea: 2192 kvm

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer