Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Gamla stan 175 kvm

Vacker våning i Gamla Stans pittoreska miljö

Unikt tillfälle att förvärva en vacker våning med egen ingång i ett av Gamla Stans äldsta hus. Här erbjuds en sällsynt kombination av generösa sällskapsytor, vackra gamla munkvalv, rymligt kök och nyrenoverat badrum i Gamla Stans pittoreska miljö. Den egna ingången ger en känsla av att ha ett eget Town House. Våningen har en mycket trevlig sällskapsdel med tre rum i fil mot Österlånggatan. Genom Johannesgränd över Strömmen har man från ett av rummen utsikt bort mot Gröna Lund. Det nyrenoverade badrummet erbjuder tvättpelare, separat WC, samt både dusch och badkar. Invid Master Bedroom finns ytterligare ett fräscht badrum med dusch och WC. Bredvid matsalen, med gamla munkvalv från 1300-talet, finns en stor vinkällare som naturligt håller ca 8 grader samt ett välutrustat och rymligt kök.

LÄS MER
FAKTA

Område: Gamla stan

Antal rum: 5

Boarea: 175 kvm

Våningsplan: 2

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare
Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas