Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Tyresö Strand 1581 kvm

Eftertraktad villatomt med byggrätt och access till hav och brygga.

Fantastisk villatomt om 1.581 kvm med generös byggrätt och access till havet och bad/brygga genom samfällighet tillsammans med två andra fastigheter.

Detaljplanen erbjuder huvudbyggnad i ett plan med byggnadsarea om 226 kvm. Av denna area får byggnadsarean för uthus vara högst 40 kvm.

Väljer du att bygga huvudbyggnaden i två plan får byggnadsarean vara högst 160 kvm. Av denna area får byggnadsarean för uthus vara högst 40 kvm.

Då fastigheten är belägen längst ute vid havet flödar solen in på tomten vilket är unikt för många lägen på Tyresö Strand.

VA-anläggningsavgiften för den här fastigheten, Varvsvägen 4 blir med dagens taxa 234.695 kronor inkl. moms.

Varvsvägen 4 deläger med 1/3-del fastigheten/samfälligheten Tyresö Strand s:1 tillsammans med två andra fastigheter. Tyresö Strand s:1 består av totalt 1.587 kvm, varav 1.337 kvm är land och 250 kvm vatten. Ändamålet för samfälligheten är att tillhandahålla bad och båtplats för sina tre medlemmar.

För privata visningar vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 070-617 96 20 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Tyresö Strand

Adress: Varvsvägen 4

Fastighetsbeteckning: Strand 1:568

Tomtarea: 1581 kvm

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer