Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Tyresö Strand

Eftertraktad villatomt med byggrätt och access till hav och brygga.

Fantastisk villatomt om 1.581 kvm med generös byggrätt och access till havet och bad/brygga genom samfällighet tillsammans med två andra fastigheter.

Detaljplanen erbjuder huvudbyggnad i ett plan med byggnadsarea om 226 kvm. Av denna area får byggnadsarean för uthus vara högst 40 kvm.

Väljer du att bygga huvudbyggnaden i två plan får byggnadsarean vara högst 160 kvm. Av denna area får byggnadsarean för uthus vara högst 40 kvm.

Då fastigheten är belägen längst ute vid havet flödar solen in på tomten vilket är unikt för många lägen på Tyresö Strand.

VA-anläggningsavgiften för den här fastigheten, Varvsvägen 4 blir med dagens taxa 234.695 kronor inkl. moms.

Varvsvägen 4 deläger med 1/3-del fastigheten/samfälligheten Tyresö Strand s:1 tillsammans med två andra fastigheter. Tyresö Strand s:1 består av totalt 1.587 kvm, varav 1.337 kvm är land och 250 kvm vatten. Ändamålet för samfälligheten är att tillhandahålla bad och båtplats för sina tre medlemmar.

För privata visningar vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 070-617 96 20 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Tyresö Strand

Fastighetsbeteckning: Strand 1:568

Tomtarea: 1581 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas