Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Tyresö Strand 4045 kvm

Exklusiv havsfastighet med 600 kvm villa - brygganläggning, pool och spa

Varvsvägen 6 är adressen till denna exklusiva havsfastighet på Tyresö Strand. En högkvalitativ byggnad över 600 kvm fördelad på 10 rum som färdigställdes 2006. Här finns en gedigen brygganläggning med båtlift, el & sommarvatten. Trivsamt och insynsskyddat poolområde med värmeslingor, stor pool om 5 x 10 meter med upp till 2 meters djup. Entréplanet är representativt med en imponerade entré, rymligt och socialt kök med hög standard. Salong med magnifik öppen spis och balkong ut mot Erstaviken. Övre planet är privat med generösa sovrum med platsbyggda garderobslösningar. Master bedroom med dressingroom samt eget lyxigt badrum med bl.a jacuzzi. I souterrängplanet finns ett fullt utrustat generationsboende om fyra rum och kök med egen entré. Spaavdelningen innefattar stor bastu, dubbla duschar, bubbelpool och separat wc. Ett uppvärmt dubbelgarage med elportar samt tempererad vinkällare ryms även det i souterrängplanet. För den intresserade finns även ett högkvalitativt växthus från Vansta Trädgård. Möjlighet finns att förvärva grannfastigheten med byggrätt för villa i ett eller två plan enligt detaljplan. Grannfastigheten har även den access till havet/brygga genom samfällighet gemensamt med två andra fastigheter.

LÄS MER
FAKTA

Område: Tyresö Strand

Adress: Varvsvägen 6

Antal rum: 10

Tomtarea: 4045 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer