Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Tyresö Strand 4045 kvm

Exklusiv havsfastighet med 600 kvm villa - brygganläggning, pool och spa

Varvsvägen 6 är adressen till denna exklusiva havsfastighet på Tyresö Strand. En högkvalitativ byggnad över 600 kvm fördelad på 10 rum som färdigställdes 2006. Här finns en gedigen brygganläggning med båtlift, el & sommarvatten. Trivsamt och insynsskyddat poolområde med värmeslingor, stor pool om 5 x 10 meter med upp till 2 meters djup. Entréplanet är representativt med en imponerade entré, rymligt och socialt kök med hög standard. Salong med magnifik öppen spis och balkong ut mot Erstaviken. Övre planet är privat med generösa sovrum med platsbyggda garderobslösningar. Master bedroom med dressingroom samt eget lyxigt badrum med bl.a jacuzzi. I souterrängplanet finns ett fullt utrustat generationsboende om fyra rum och kök med egen entré. Spaavdelningen innefattar stor bastu, dubbla duschar, bubbelpool och separat wc. Ett uppvärmt dubbelgarage med elportar samt tempererad vinkällare ryms även det i souterrängplanet. För den intresserade finns även ett högkvalitativt växthus från Vansta Trädgård. Möjlighet finns att förvärva grannfastigheten med byggrätt för villa i ett eller två plan enligt detaljplan. Grannfastigheten har även den access till havet/brygga genom samfällighet gemensamt med två andra fastigheter.

LÄS MER
FAKTA

Område: Tyresö Strand

Antal rum: 10

Tomtarea: 4045 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas