Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Sollentuna Fasanvägen 33 Sjöberg 1736 kvm

Exceptionell villa med poolområde och utsikt över Edsvikens vattenspegel.

Med sjönära läge och vacker utsikt över Edsviken erbjuder vi nu en spektakulär villa till försäljning. Med sina 10 rum om ca 458 kvm i riktigt bra skick är detta ett exceptionellt boende för området.

Det representativa entréplanet har vackra marmorgolv till stora ytor. En imponerade salong/vardagsrum med eldstad och full takhöjd om knappt 6 meter samt stora fönster och skjutdörrar med access och utsikt över poolområdet och Edsvikens vatten. Stilig matsal för stora sällskap samt ett ännu rymligare ljust kök med utsikt. På detta våningsplan finns även gästrum med eget badrum samt ett arbetsrum/sovrum.

Villans mer privata del ligger en trapp upp med ett entresolplan som bidrar till volymen. Här finns tre sovrum i bra storlekar, ett badrum och två balkonger med morgon respektive kvällssol. Master bedroom är även det placerat på våningsplanet med dubbla klädkammare och smakfullt badrum en suite.

Dina ögonstenar parkerar du tryggt i dubbelgaraget i källarvåningen. Det är i detta våningsplan du har plats för aktiviteter genom biljardrum, biorum, vinkällare och spaavdelning.

Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för privata visningar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sjöberg

Adress: Fasanvägen 33

Antal rum: 10

Boarea: 296 kvm

Biarea: 162 kvm

Tomtarea: 1736 kvm

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer