Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Sjöormsstigen 1 Fornudden/Persudde 2946 kvm

60-talsdröm med sjötomt & kvällssol i bästa västerläge!

Ett tillfälle att förvärva ett exklusivt kvalitetshus från 1969 när det fortfarande fanns generösa sjötomter i västerläge. Villan är privat belägen på en plan insynsskyddad sjötomt (ritad av trädgårdsarkitekt Edvard Jacobson) i perfekt västerläge där kvällssolen går ner över Trångsunds herrgård och naturreservatet på andra sidan Drevviken. Brygga med båtplats och tillgång till kräftor, abborre, gädda & gös genom fiske på ditt eget vatten. Byggnaden innefattar 275 kvm samt ett fristående rymligt dubbelgarage om ca 35 kvm. På tomten om 2.946 kvm (varav 991 av dessa är vatten) finns även parkeringsplats för två bilar. Huset har 7-8 rum varav möjlighet till 5 sovrum. Stort vardagsrum med matsal i vinkel, öppen spis och utgång till stor balkong med fantastisk utsikt över Drevviken. Master bedroom med dubbeldörrar till balkongen samt klädkammare och badrum en suite. I souterängplanet finner vi bl.a. en tidstypisk lounge med eldstad och flera utgångar till insynsskyddad uteplats med utsikt över böljande gräsmatta ner mot sjön. Det egna sprinklersystemet med sjövatten ger dig Tyresös grönaste gräsmattor & rabatter, två klipprobotar håller mattorna i schack medan du kanske njuter en rofylld middag i kvällssolen. Mycket låga driftkostnaden på fastigheten tack vare sjövärme och FTX ventilation. Är du en notorisk samlare kan du glädja dig åt minst sagt generösa förrådsutrymmen genom golvlagda vindar på både huset och dubbelgaraget. Välkommen till Sjöormsstigen 1.

LÄS MER
FAKTA

Område: Fornudden/Persudde

Adress: Sjöormsstigen 1

Antal rum: 7

Boarea: 192 kvm

Biarea: 83 kvm

Tomtarea: 2946 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer