Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Fornudden/Persudde 2946 kvm

60-talsdröm med sjötomt & kvällssol i bästa västerläge!

Ett tillfälle att förvärva ett exklusivt kvalitetshus från 1969 när det fortfarande fanns generösa sjötomter i västerläge. Villan är privat belägen på en plan insynsskyddad sjötomt (ritad av trädgårdsarkitekt Edvard Jacobson) i perfekt västerläge där kvällssolen går ner över Trångsunds herrgård och naturreservatet på andra sidan Drevviken. Brygga med båtplats och tillgång till kräftor, abborre, gädda & gös genom fiske på ditt eget vatten. Byggnaden innefattar 275 kvm samt ett fristående rymligt dubbelgarage om ca 35 kvm. På tomten om 2.946 kvm (varav 991 av dessa är vatten) finns även parkeringsplats för två bilar. Huset har 7-8 rum varav möjlighet till 5 sovrum. Stort vardagsrum med matsal i vinkel, öppen spis och utgång till stor balkong med fantastisk utsikt över Drevviken. Master bedroom med dubbeldörrar till balkongen samt klädkammare och badrum en suite. I souterängplanet finner vi bl.a. en tidstypisk lounge med eldstad och flera utgångar till insynsskyddad uteplats med utsikt över böljande gräsmatta ner mot sjön. Det egna sprinklersystemet med sjövatten ger dig Tyresös grönaste gräsmattor & rabatter, två klipprobotar håller mattorna i schack medan du kanske njuter en rofylld middag i kvällssolen. Mycket låga driftkostnaden på fastigheten tack vare sjövärme och FTX ventilation. Är du en notorisk samlare kan du glädja dig åt minst sagt generösa förrådsutrymmen genom golvlagda vindar på både huset och dubbelgaraget. Välkommen till Sjöormsstigen 1.

LÄS MER
FAKTA

Område: Fornudden/Persudde

Antal rum: 7

Boarea: 192 kvm

Biarea: 83 kvm

Tomtarea: 2946 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas