Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Billdal 6858 kvm

Privat och lantligt med utsikt över havet i väster

Härligt rymlig och väldisponerad villa med strålande västerläge och havsutsikt över kobbar och skär och där bortom det öppna havet. Villan är högt och ogenerat belägen helt utan grannar och ligger innanför ett vackert ambassadliknande staket med pelare i granit och smidda grindar på en tomt om 6858 kvm. Allt för hög säkerhet och diskretion.

Villan erbjuder generösa och öppna sällskapsutrymmen på entréplan men även mer traditionellt kök med intilliggande matsal. Sällskapsrummet har öppet till nock och en magnifik öppen spis, kontakt till plan två via balkonger och intill ett arbetsrum. Totalt fem sovrum varav fyra med egna badrum och alla har utgång till altan eller balkong med bara grönska och hav utanför. Master bedroom ligger på entréplan. Överallt i villan slås man av den inbjudande närheten av naturen utanför tillsammans med havet bortom trätopparna.

Källaren har delvis suterräng plan, här finns biorum, vinkällare med berg i dagen och hobbyrum samt gott om förvaring. Integrerat dubbelgarage.

På flera ställen i villan har man utgång till altanen i väster, en underbar plats för middagar i kvällssolen eller att rofyllt sitta och beskåda västkusten vackra väderskiften. Här finns även ett bubbelbad.

Tomten är både anlagd och har naturliga delar. Stor trädgårdsdamm med stensättningar och omgivande härliga gräsytor som övergår i talldungar.

Sammantaget är detta en utomordentligt planerad villa på en generös tomt utan grannar samt med havet och naturen som din närmsta granne.

Endast personliga visningar. Vänligen ring eller maila för ytterligare information.

LÄS MER
FAKTA

Område: Billdal

Antal rum: 9

Boarea: 376 kvm

Biarea: 117 kvm

Tomtarea: 6858 kvm

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare
Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas