Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Näsbyvägen 18B 1406 kvm

Gedigen familjevilla med sydvästläge och sjöutsikt över Drevviken

Med ett privat läge i området och utsikt över Drevvikens vattenspegel finns denna gedigna familjevilla med sydvästläge i utomordentligt välbehållet skick. Med sina 5-6 sovrum och öppna planlösning med rymliga sociala ytor passar villan även för den stora familjen genom sina totalt 275 kvm. Entréplanet har representativa sociala ytor, stora glaspartier ut mot Drevviken och öppen planlösning genom nedsänkt vardagsrum med full takhöjd genom våningsplanen och ett flertal accesser till tomten och trädgården. Bakom ståtliga dubbeldörrar i ek välkomnar en hall med granitgolv som omedelbart öppnar upp mot kök och vardagsrum med Tulikivi-kamin i öppen planlösning med stora fönsterpartier och glasade dörrar. På våningsplanet finns även två sovrum/arbetsrum med Kährs 2-staviga ekparkett (som är genomgående i huset), klädvårdsrum med tvättnedkast, badrum med bastu samt separat wc. Groventré med granit på golvet med access till generöst dubbelgarage med elportar samt teknikrum. Övre planet är privat med ett centralt placerat allrum/tv-rum med utgång till stor balkong samt tre-fyra sovrum varav master bedroom har eget dressingroom med access till badrum. De tre övriga sovrummen delar på ännu ett badrum och slutligen finns en klädkammare på våningsplanet. En källare är gjuten i betong om ca 25 kvm som fungerar som förråd med ingång från entréplanet eller som en framtida vinkällare. Rymlig asfalterad uppfart med plats för ytterligare 3-4 bilar. Uteplatser och gräsmatta i bästa sydvästläge med sol hela dagen och kvällen.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Adress: Näsbyvägen 18B

Antal rum: 8

Boarea: 203 kvm

Biarea: 72 kvm

Tomtarea: 1406 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer