Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Värmdö - Vindö 5436 kvm

Sommaridyll på Vindö - Stor barnvänlig sjötomt i sydväst

Huvudbyggnaden stod klar 2005 och är ritad av arkitekt Jonas Glock med 1700-talets klassiska karolinergårdar som förebild. Huset är vänt mot sydväst på en stor sjötomt om 5 436 kvm, varav eget vattenområde 1 532 kvm i en pittoresk & genuin skärgårdsmiljö intill Kanholmsfjärden med endast en kort båttur till Sandhamn. Från poolen & altanen har man en strålande utsikt över vattnet och den egna brygganläggningen för stora båtar & de två inredda sjöbodarna. Interiört präglas huset av en klassisk New Englandstil med öppen planlösning, stora sällskapsytor, generösa spröjsade glaspartier och exklusiva materialval. I källarplanet erbjuds bl.a. Två gästrum med egna ingångar, spa, gym, tempererad vinkällare, biorum & tvättstuga samt goda ekonomiutrymmen. Vidare finns på fastigheten dubbelgarage, blomsterrum, redskapsbod samt gästhus med två sovrum, kök och bad. Bergvärme och AC installerad.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö - Vindö

Antal rum: 7

Boarea: 260 kvm

Biarea: 260 kvm

Tomtarea: 5436 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas