Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Gnesta Kleva Kvarns gård Sörmland

Sällsynt vacker gård vid Båven

Sällsynt vacker gård vid Båven där det bedrivits kvarnrörelse sedan 1300-talet. Fantastiska vyer och väl sammanhållen arrondering som totalt omfattar ca 25 ha skog och åker. Mangårdsbyggnad och intilliggande gästhus i mycket bra skick. Dessa är högt belägna med sjöutsikt från de flesta rummen. Stora gräsytor ner mot sjön, brygganläggning med badhus/
gästhus samt bastu. Välbevarad kvarn, växthus samt flera ekonomibyggnader. Gården erbjuder även god jakt på vildsvin, kronhjort, dovhjort och rådjur. Fiskerätt finns och Båven är mycket känd för sin goda tillgång på kräftor samt insjöfisk. Kleva Kvarns gård är belägen ca 8 mil sydväst om Stockholm. Vänligen maila/ring för bokning av visning. OBS! Sista anbudsdagen är den 15 juni.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Kleva Kvarns gård

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer