Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Södermalm 170 kvm

Sekelskiftesvåning i högt läge mot Mariatorget - altan och balkong

Högt upp i huset på en av Södermalms mest attraktiva adresser finner man denna attraktiva våning med det bästa från såväl slutet av 1800-talet som från dagens modernistiska vindar. Här välkomnas man av tidstypiska och välbevarade detaljer så som två ståtliga kakelugnar, stuckatur, speglade pardörrar, dörröverstycken och stora fönster med djupa, speglade fönsternischer. Spatiös sällskapsdel med utsikt över Mariatorgets grönska och exklusivt kök med all maskinell utrustning. Övre plan erbjuder rogivande sovrum med utgång till stor altan med soligt söderläge, samt badrum klätt i Statuario-kakel och bastu. Gammal och välskött förening med god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 6

Boarea: 170 kvm

Biarea: 8 kvm

Våningsplan: 3

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas