Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Mariatorget 4 Södermalm 170 kvm

Sekelskiftesvåning i högt läge mot Mariatorget - altan och balkong

Högt upp i huset på en av Södermalms mest attraktiva adresser finner man denna attraktiva våning med det bästa från såväl slutet av 1800-talet som från dagens modernistiska vindar. Här välkomnas man av tidstypiska och välbevarade detaljer så som två ståtliga kakelugnar, stuckatur, speglade pardörrar, dörröverstycken och stora fönster med djupa, speglade fönsternischer. Spatiös sällskapsdel med utsikt över Mariatorgets grönska och exklusivt kök med all maskinell utrustning. Övre plan erbjuder rogivande sovrum med utgång till stor altan med soligt söderläge, samt badrum klätt i Statuario-kakel och bastu. Gammal och välskött förening med god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Mariatorget 4

Antal rum: 6

Boarea: 170 kvm

Biarea: 8 kvm

Våningsplan: 3

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer