Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö 52221 kvm

Nybyggd villa - 220 meter egen strandlinje

Nybyggd och generös familjevilla med sällsynt stor sjötomt i bästa sydvästläge attraktivt belägen med stor brygganläggning och originalbåthus i nyskick. Ogenerad parkliknande tomt om hela 20351 kvm mark, plus eget vattenområde, med ca 220 meter strandlinje. Vacker björkpark och barnvänliga gräsytor med sol från tidig morgon till kväll. Villan om nybyggda 360 kvm presenterar genomgående ljus och en enastående rymd tack vare väl tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier. En generös hall med extra takhöjd och direkt sjöutsikt imponerar tillsammans med det stilsäkra köket och sällskapsrummet intill med vy över trädgården och det framförliggande vattnet. Klassiska attribut som spröjsade fönster och enhetlig fiskbensparkett är genomgående och utsikten ut över vattnet är magnifik från merparten av alla rum. Varmgarage med plats för fyra bilar och även ett mindre hus på tomten som passar utmärkt som tex. gästhus. Ett sällsynt tillfälle att förvärva två fastigheter, varav den ena är obebyggd, och en villa i absoluta toppskick.

LÄS MER
FAKTA

Antal rum: 11

Boarea: 360 kvm

Tomtarea: 52221 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas