Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Gripensnäs
ALLA BILDER
Flen Gripensnäs Sörmland 22739 kvm 12 800 000 KR

Gripensnäs vid Långhalsen

Gripensnäs är en högt och vackert välbelägen gård intill Långhalsen i hjärtat av Sörmland med natursköna omgivningar i underbara miljö. Gården har gamla anor och huvudbyggnaden byggdes 1929.
Trevliga och ljusa sällskapsutrymmen med utgång till altan, restaurangkök samt tolv sovrum. Inomhuspool och äldre spa. Det erbjuds även en charmig sjöstuga om ca 100 kvm precis intill sjökanten samt ytterligare ett gästhus om ca 60 kvm. Vidare finns båthus och förrådsutrymmen. Husen har viss renoveringsbehov. Det ingår även 15.868 kvm vatten i Långhalsen som erbjuder både signalkräftor och insjöfisk. Gripensnäs är beläget ca 13 mil sydväst om Stockholm. Endast privata visningar. Vänligen maila för bokning av visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Gripensnäs

Boarea: 1065 kvm

Biarea: 75 kvm

Tomtarea: 22739 kvm

Pris/bud: 12 800 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Sörmland

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer